Random Article


Woody Harrelson en Laura Dern in gesprek voor Daniel Clowes’ “Wilson” stripverfilming

 

0
Posted 28/05/2015 by

Er komt wederom een filmadaptatie van één van de werken van de Amerikaanse stripmaker Daniel Clowes. Na Ghost World (2001) en Art School Confidential (2006) zal ook zijn Wilson worden verfilmd. De graphic novel uit 2010 vertelt het verhaal van Wilson, een eenzame en passief-agressieve man van middelbare leeftijd, die na de dood van zijn vader terug een connectie zoekt met zijn ex-vrouw en dochter.

De film wordt geregisseerd door Craig Johnson (The Skeleton Twins), terwijl Daniel Clowes zelf het scenario zal schrijven. Dit deed hij eerder ook al voor Ghost World en Art School Confidential. Voor de hoofdrol van Winston is niemand minder dan Woody Harrelson (Natural Born Killers, True Detective) in gesprek. Voor de rol van Winstons ex-vrouw wordt gekeken naar Laura Dern (Jurassic Park, Wild).

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.