Random Article


Documentaire rond George Millers gecancelde Justice League: Mortal filmproject in de maak

 


1
Posted 26/05/2015 by

justice-league-mortal-137233

Momenteel toont George Miller aan iedereen hoe het moet met het fantastische Mad Max: Fury Road. In 2007 was de Australische regisseur echter verbonden aan Justice League: Mortal, een uiteindelijk stopgezet filmproject rond DC‘s bekende superheldenteam. Regisseur Ryan Unicomb zal samen met producers Aaron Cater en Steven Caldwell een documentaire maken rond de filmproductie, gelijkaardig aan wat eerder gebeurde voor de eveneens gecancelde Superman-film van Tim Burton.

JL-Mortal

Justice League: Mortal zou de Justice League meteen in één keer moeten voorstellen en had geen banden tot The Dark Knight Trilogy van Christopher Nolan. Na het succes van The Dark Knight (2008) en de grote schrijversstaking van 2007, besloten Warner Bros. en DC Comics het project stop te zetten en een andere richting uit te gaan met hun DC Comics-filmuniversum (eerst Green Lantern in 2011, daarna het meer succesvolle Man of Steel in 2013). Nu zullen we pas in 2017 een eerste Justice League-film krijgen, geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice).

George Millers Justice League: Mortal zou D.J. Cotrona zien als Superman, Armie Hammer als Batman, Megan Gale als Wonder Woman, Adam Brody als The Flash, Common als Green Lantern, Hugh Keays-Byrne als Martian Manhunter, Santiago Cabrera als Aquaman, Jay Baruchel als Maxwell Lord en Teresa Palmer als Talia al Ghul. Het verhaal zou draaien rond de villain Maxwell Lord en de Brother Eye-satelliet, alsook de rol van The Flash zien overgaan van Barry Allen naar Wally West.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    ghostrider

    van die maxwell lord nog nooit gehoord voor de rest zag dat er goed uit qua acteurs vind ik.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.