Random Article


Supergirl Pilot lekt online

 


0
Posted 23/05/2015 by

supergirlcbs

Het gebeurt wel vaker dat pilootafleveringen van nieuwe tv-reeksen online lekken voor de release. Recentelijk was dat nog zo bij bijvoorbeeld Constantine en The Flash. Nu moet ook Supergirl het ontgelden. De eerste aflevering van de nieuwste tv-serie van Warner Bros. en DC Entertainment lekte gisteren online, maar liefst zes maanden te vroeg. De première stond immers gepland voor november op CBS.

Melissa Benoist zal in de nieuwste DC Comics-superheldenserie het titulaire personage Kara Danvers/Kara Zor-El, nicht van Superman, vertolken. Kara is in de serie 24 en verblijft al sinds haar twaalfde op Aarde, waar ze stilaan haar Kryptoniaanse krachten leerde ontwikkelen. Nu wordt het tijd om zelf een échte superheldin te worden en in de voetsporen van haar beroemde neef te treden. Ze wordt hierbij bijgestaan door o.a. ex-Daily Planet-fotograaf en Superman’s pal Jimmy Olsen (Mehcad Brooks), Calista Flockhart als haar bazin Cat Grant en Chyler Leigh als haar pleegzus Alexandra “Alex” Danvers. De reeks speelt zich af in het fictieve National City.

supergirl-heat-vision

Supergirl (Melissa Benoist) gebruikt haar heat vision in een gevecht met de buitenaardse Vartox (Owain Yeoman)

Kara Zor-El verscheen voor het eerst in DC’s Action Comics #252 (1959) en is, net zoals Superman, één van de laatste overlevenden van de planeet Krypton. Eerder verscheen Supergirl al in de live-action in de film uit 1984, vertolkt door Helen Slater, en werd ze gespeeld door Laura Vandervoort in Smallville.

Supergirl vliegt in november onze huiskamers binnen en wordt uitgezonden op CBS.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.