Random Article


Coldplay brengt hilarische Game of Thrones: The Musical

 


0
Posted 22/05/2015 by

“You know nothing, Chris Martin”

Ter ere van de Amerikaanse Red Nose Day op 21 mei, nam de Britse band Coldplay een hilarische sketch op met de cast van HBO‘s Game of Thrones. Red Nose Day is een grootschalige liefdadigheidscampagne waarin via humoristische wegen geld wordt ingezameld voor arme kinderen en jongeren. Het filmpje, met als verteller niemand minder dan Liam Neeson, ziet zanger Chris Martin en de zijnen samen met heel wat castleden van de fantasyreeks een Game of Thrones-musical samenstellen, nadat eerder Coldplay-drummer Will Champion al een gastrolletje had in de befaamde Red Wedding-aflevering uit het derde seizoen.

De liedjes die hier naar voren worden gebracht zijn werkelijk hilarisch. Kit Harington (Jon Snow) die zijn eigen aangepaste versie van “Wild Thing” brengt (“Wildling”), de “Rastafarian Targaryen” van Emilia Clarke (Khaleesi), “Closer to Home” (een liefdesballade rond incest) en natuurlijk Peter Dinklage (Tyrion Lannister) die “A Man for All Seasons” zingt. George R.R. Martin meets Chris Martin, what can go wrong?

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.