Random Article


Robert Kirkman (The Walking Dead) schrijft mee aan nieuwe Transformers films

 

0
Posted 21/05/2015 by

We berichtten eerder al dat Paramount Pictures en Hasbro van plan zijn om een heus filmuniversum te creëren rond de Transformers. Dat betekent dus mogelijke spin-offs en solofilms die de oorlog tussen de Autobots en Decepticons op het grote scherm verder uitbreiden. Een team schrijvers zal samengebracht worden onder Akiva Goldsman, dewelke als scenarist/producer/regisseur zulke uiteenlopende projecten als o.a. Batman & Robin, I, Roboten A Beatiful Mind op zijn palmares heeft staan.

Dat team zal, volgens Deadline, bestaan uit  Iron Man-schrijvers Art Marcum en Matt Holloway, Zak Penn (The Incredible Hulk), Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2) en niemand minder dan Robert Kirkman, schepper van The Walking Dead.

De vorige Transformers live-action film, Age of Extinction, werd de grootste blockbuster van 2014 en de volgende film staat gepland voor 2017. Dat Hasbro de inmiddels 31 jaar oude toy-, comic-, animatie-, videogame- en filmfranchise nog verder wil uitbreiden komt dus als een no-brainer. Hoofdacteur Mark Wahlberg liet al meermaals vallen dat hij wil terugkeren. Of regisseur Michael Bay echter ook terugkeert, dat is nog een ander paar mouwen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.