Random Article


Alternatieve Openingsscène voor Marvel’s Captain America: The Winter Soldier

 


0
Posted 18/05/2015 by

Iedereen herinnert zich wellicht nog wel de ludieke openingsscène van Marvel’s Captain America: The Winter Soldier waar Chris Evans als Captain America zijn collega Anthony Mackie als Falcon telkens erg vlot voorbijloopt. Dankzij de geanimeerde storyboards van Alex Hillkurtz, Richard Bennett en Philip Keller krijgen we nu een andere, opvallend meer tragische openingsscène voorgeschoteld.

Hier zien we Captain America in een flashback naast zijn makker Bucky Barnes, de latere Winter Soldier, in volle strijd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nadien ontwaakt Rogers en legt hij triest zijn krant opzij waarin vermeld staat dat voormalig Howling Commando Dum Dum Dugan is overleden. Een pakkender begin dat de tragische toon van de film natuurlijk sterker ondersteunt. We denken anderzijds dat de Russo gebroeders die deze tweede Captain America-film regisseerden, een goede keuze hebben gemaakt met de (toch iets) lichtere bioscoopversie om zo de kijkers niet meteen naar hun zakdoek te doen grijpen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.