Random Article


Regisseur en co-schepper David Lynch doet opnieuw mee met de Nieuwe Twin Peaks-serie

 

2
Posted 16/05/2015 by

Enkele weken terug vernamen we het onverwachte nieuws dat regisseur en co-schepper David Lynch wegens financiële meningsverschillen de Twin Peaksrevival op Showtime had verlaten. Zowel de Twittergemeenschap als Twin Peaks-cast betuigden hun steun aan Lynch zonder wiens inbreng deze cultklassieker uit de jaren 90 nooit had bestaan. Nu blijkt uit een recente tweet van Lynch dat televisiezender Showtime haar fout toch heeft ingezien:

Vermoedelijk zou de nieuwe Twin Peaks-serie die volgend jaar van start gaat, ook meer dan de beloofde 9 afleveringen tellen. Twin Peaks vertelt het verhaal van het gelijknamige stadje wiens inwoners worden opgeschrikt door de moord op het meisje Laura Palmer. De serie stond bekend om de dromerige setting, de vreemde plotwendingen en de acteerprestaties van hoofdrolspeler Kyle MacLachlan als FBI-agent Dale Cooper.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


2 Comments


  1. avatar
     
    CriminalCore28

    Nieuwe serie? Maak eerst het verhaal af van de originele serie!!!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.