Random Article


Killer Frost bevestigd voor The Flash TV-serie

 

0
Posted 16/05/2015 by

Actrice Danielle Panabaker (Friday the 13th) heeft zich eindelijk uitgesproken over haar grootse, onvermijdelijke metamorfose in The Flash op The CW. Panabaker vertolkte doorheen het eerste seizoen van de fan-favorite televisieserie de rol van biowetenschapper Caitlin Snow. Samen met haar collega Cisco Ramon bij S.T.A.R. Labs stond ze DC’s Scarlet Speedster, gespeeld door Grant Gustin, bij in zijn strijd tegen de Reverse-Flash en een hele hoop meta-humans.

Comiclezers wisten anderzijds al vanaf haar aankondiging dat het Caitlin Snow-personage zou uitgroeien tot de superschurk Killer Frost. Ook de televisieserie zal deze route opgaan en Panabaker voorzien van een eigen outfit. Deze ijskoude dame is in het bronmateriaal een gekende vijand van Firestorm hoewel beiden in The Flash momenteel geliefden zijn. Haar vierde en meest recente incarnatie Caitlin Snow verscheen voor het eerst in Fury of Firestorm: The Nuclear Man #19 (2013) en beschikt zoals haar schurkennaam suggereert, over ijzige bovenmenselijke gaven. Panabaker raadde alvast aan om zeker en vast de seizoensfinale van The Flash in de gaten te houden…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.