Random Article


Nieuwe Trailer voor Guillermo del Toro’s Crimson Peak

 


0
Posted 13/05/2015 by

Bij Universal Pictures hebben ze een nieuwe trailer vrijgegeven voor Crimson Peak, de nieuwe horrorprent van Guillermo del Toro (Pacific Rim, The Strain) met Tom Hiddleston (Thor, The Avengers) in de hoofdrol. De prent speelt zich af in de 19de eeuw en kent verder nog rollen voor o.a. Jessica Chastain, Mia Wasikowska en Charlie Hunnam.

De officiële synopsis luidt: “Wanneer haar hart is gestolen door een verleidelijke vreemdeling, wordt een jonge vrouw meegevoerd naar een huis op een berg van bloedrode klei. Het is een plek gevuld met geheimen die haar voor altijd zullen achtervolgen. Tussen begeerte en duisternis, tussen mysterie en waanzin, ligt de waarheid achter Crimson Peak.”

Crimson Peak maakt vanaf 21 oktober de zalen onveilig.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.