Random Article


Netflix presenteert Sense8 Trailer

 


0
Posted 08/05/2015 by

J. Michael Straczynski (Babylon 5) en de Wachowski’s (Jupiter Ascending, The Matrix) werken samen voor de serie Sense8. Deze Netflix Original-serie zou weleens de meest spraakmakende reeks op Netflix kunnen worden. Dat bedenken we niet zelf, dat beweerden mensen binnen Netflix die begin dit jaar over elkaar heen buitelden om naar de media te lekken dat ze ontzettend onder de indruk waren van de beelden die ze gezien hebben.

De Wachowskis hebben de vrije hand gekregen voor deze serie. Ze hadden minder geld te besteden dan bij het produceren van hun films, maar Netflix heeft ze verder geen strobreed in de weg gelegen bij de productie ervan. Ze mochten dus alles doen wat ze wilden. Sense8 gaat over 8 mensen verspreid over de hele wereld die plots mentaal gelinkt worden aan elkaar. Samen moeten ze uit de handen zien te blijven van diegenen die hen als een bedreiging zien.

Netflix gaf een trailer vrij waarin we al een voorproefje krijgen van de serie. Sense8 bestaat uit 8 delen en zal op 5 juni verschijnen op Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.