Random Article


Tweede Seizoenen voor Powers en iZombie, Volledig Eerste Seizoen voor Supergirl

 


1
Posted 07/05/2015 by

Terwijl we nog steeds afwachten of Constantine op NBC al dan niet een tweede seizoen krijgt, gaat het de meeste op comics gebaseerde tv-series voor de wind. Een nieuw seizoen voor Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. is vrijwel zeker en men werkt ook aan nog een nieuwe spin-off. Daredevil op Netflix is een geweldig succes, kende enorm goede kritieken en krijgt een tweede seizoen. De nieuwe seizoenen voor DC’s succesvolle Arrow en The Flash op The CW zijn al even bevestigd en de Legends of Tomorrow spin-off komt eraan, Gotham krijgt een tweede seizoen op Fox, The Walking Dead op AMC blijft een kijkcijferkanon en krijgt eveneens een spin-off. Momenteel is men druk bezig met het casten van Preacher en het filmen van de pilot voor Lucifer, een spin-off van Neil Gaimans The Sandman. Phew!

Daarbij komen dan nog eens de volgende leuke nieuwtjes:

powers-cast

Powers, de eerste exclusieve tv-serie op Sony’s PlayStation Network, krijgt ook een tweede seizoen. Powers wordt gebaseerd op de gelijknamige superhelden/crimireeks van Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming, waarover je alles hier kan lezen. Wanneer het eerste seizoen op het PlayStation Network in België beschikbaar zal zijn, is echter nog altijd niet geweten.

izombie

iZombie, gebaseerd op de gelijknamige Vertigo-comic van Chris Roberson en Mike Allred, krijgt eveneens een tweede seizoen. iZombie gaat over Liv, een jonge vrouw die langzaamaan verandert in een zombie en occasioneel hersenen moet eten om normaal te blijven. Het eerste seizoen is nog volop bezig op The CW, maar het tweede seizoen is bij deze bevestigd en gaat vermoedelijk van start tegen het einde van 2015-begin 2016.

Supergirl, de nieuwe tv-serie rond de nicht van Superman, werd opgepikt voor een volledig eerste seizoen op CBS. De pilot met Melissa Benoist in de hoofdrol als Kara Zor-El werd dus goed bevonden door het netwerk en de reeks kan van start gaan in de herfst. Hoofdrolspeelster Melissa Benoist vierde het heuglijke nieuws alvast in stijl.

supergirlcake

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    CriminalCore28

    Goed nieuws voor iZombie & S-girl… snap niet waarom Powers een 2de seizoen krijgt, eerlijk gezegd…

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.