Random Article


Tweede Star Wars Spin-Off wordt wellicht Boba Fett oorsprongsverhaal

 

0
Posted 05/05/2015 by

Volgens de laatste geruchten op Star Wars Day zou de tweede aangekondigde Star Wars spin-off het oorsprongsverhaal van premiejager Boba Fett vertellen. Enkele dagen geleden raakte ook bekend dat Josh Trank (Fantastic Four, Chronicle) deze film niet langer zal regisseren, maar dat Simon Kinberg (X-Men: Days of Future Past) wel als producer-scenarist aanblijft.

Eerder had deze Mandaloriaanse krijger al rollen in Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back en Star Wars Episode VI: The Return of the Jedi waar hij telkens vertolkt werd door Jeremy Bulloch. Ook verscheen Boba Fett even als kind in de tweede prequelfilm Attack of the Clones dewelke bevestigde dat die andere premiejager Jango Fett zijn vader was. Gezien zijn 70-jarige leeftijd zou het opmerkelijk zijn indien Bulloch zijn rol als de iconische premiejager zou hernemen. Een nieuwe casting van het populaire personage lijkt dus onvermijdelijk. Een soloprent rond een van de meest bad-ass en geliefde personages uit deze sciencefictionfranchise? Yes, please!

Star Wars: Episode VII: The Force Awakens verschijnt op 18 december in de bioscoop en wordt geregisseerd door J.J. Abrams. De eerste spin-off, Rogue One, verschijnt dan weer op 26 mei 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response



Gelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.