Random Article


Nieuwe Concept Art voor Batman V Superman: Dawn of Justice (inclusief Wonder Woman)

 


0
Posted 05/05/2015 by

De afgelopen dagen dook er heel wat nieuwe concept art op voor Batman V Superman: Dawn of Justice, de verderzetting van het DC Comics-filmuniversum dat met Man of Steel (2013) van start ging. Naast de gewone en gepantserde versies van Batman en het lichtjes aangepaste pak van Superman, krijgen we hier ook een duidelijke blik op de Amazoneprinses Wonder Woman.

bvsconcept6

Batman V Superman: Dawn of Justice wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot vertolkt Diana Prince/Wonder Woman.

De prent brengt de twee grootste superhelden aller tijden bij elkaar op het grote scherm en vliegt bij ons op 23 maart, 2016 de zalen binnen.

bvsconcept

bvsconcept2

bvsconcept8

bvsww2

bvsconcept4

bvsconcept3

bvsconcept5

bvsconcept7

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.