Random Article


Bryan Singer onthult releasedatum voor X-Men: Days of Future Past “Rogue Cut”

 

0
Posted 05/05/2015 by

Regisseur Bryan Singer gaf enkele minuten geleden de officiële releasedatum van de X-Men: Days of Future Past “Rogue Cut” vrij. Deze verlengde versie van het tijdreizende superheldenepos bevat o.a. de extra scènes waarin Anna Paquin haar rol als Rogue herneemt en doorheen de film de gewonde Kitty Pryde (Ellen Page) vervangt. Ook zullen er meer scènes tussen Mystique (Jennifer Lawrence) en Beast (Nicholas Hoult) zijn.

De Rogue Cut is vanaf 14 juli 2015 beschikbaar, bovendien de 15de verjaardag van de X-Men-filmfranchise. Momenteel zijn Singer en 20th Century Fox volop bezig met het vervolg, X-Men: Apocalypse, in te blikken. X-Men: Apocalypse wordt de inmiddels negende film rond Marvel’s vrolijke mutanten en zal vanaf 18 mei 2016 in de Belgische bioscoopzalen te zien zijn.

roguecut

roguecut2

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.