Random Article


Power Rangers Reboot uitgesteld

 


0
Posted 01/05/2015 by

De langverwachte terugkeer van de Mighty Morphin’ Power Rangers is nog niet voor meteen. Filmstudio Lionsgate heeft de reboot maar liefst zeven maanden achteruitgeschoven. Oorspronkelijk werd de film ingepland voor een release op 22 juli 2016, maar die datum is nu veranderd naar 13 januari 2017. Gezien de grote concurrentie in juli 2016 van onder andere Marvel’s Doctor Strange en Independence Day 2, en de onbevestigde geruchten over regisseur Dean Israelite, is het misschien inderdaad geen slecht idee.

Mighty Morphin Power Rangers van Saban Entertainment startte in 1993 op Fox Kids. De tv-reeks rond een vijftal tieners uit het Amerikaanse stadje Angel Grove die superkrachten, morph suits en toegang tot bijhorende gigantische robots (Zords) verkregen werd een popcultureel fenomeen en een merchandise-imperium om u tegen te zeggen. De reeks gebruikt stock footage uit de Japanse Super Sentai-reeksen van Toei en kent inmiddels een twintigtal seizoenen en twee films.

De  Power Rangers-reboot verschijnt in januari 2017 in de Belgische bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.