Random Article


Eerste kijk op Arrow-ster Stephen Amell als Casey Jones in Teenage Mutant Ninja Turtles 2

 

0
Posted 01/05/2015 by

Sinds enkele dagen wordt Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half-Shell ingeblikt. Een eerste foto van Arrow-ster Stephen Amell als fan-favorite Casey Jones kon dan ook niet lang uitblijven. In de afbeelding, die producent Michael Bay vrijgaf, zien we de nachtelijke vigilante met het iconische hockeymasker en zijn geprefereerde hockeystick. Casey Jones verscheen voor het eerst in de TMNT-comics, in Teenage Mutant Ninja Turtles Micro-Series: Raphael #1 uit 1985.

Eerder kondigde Paramount al aan dat dat andere fan-favorite personages Bebop en Rocksteady, Baxter Stockman en de Shredder in de tweede film zullen opduiken en vertolkt worden door respectievelijk twee nog onbekende acteurs, Tyler Perry en Brian Tee. Het vervolg op Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) wordt dus opnieuw geproduceerd door Michael Bay en zal grotendeels dezelfde cast bevatten, waaronder Megan Fox als April O’ Neil en Will Arnett als Vernon Fenwick. Regisseur van dienst is David Green.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half-Shell verschijnt in juni 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.