Random Article


Nieuwe Kijk op Ben Affleck als de Dark Knight in Batman V Superman: Dawn of Justice

 


0
Posted 30/04/2015 by

In navolging van de recente Batmobile-onthulling en de nieuwe posters werd ook een extra poster van de nieuwe Batman. Zo krijgen we een erg gedetailleerde, kleurrijke kijk op het standaardpak dat Ben Affleck zal dragen in Batman V Superman: Dawn of Justice dat duidelijk geïnspireerd werd door DC Comics‘ klassieke The Dark Knight Returns-verhaallijn door Frank Miller. Eerder werd in de eerste trailer ook al een gepantserde versie van het pak getoond. De poster toont ons een doorwinterde Batman die blijkbaar al heel wat heeft meegemaakt

Batman Poster Volledig

Batman V Superman: Dawn of Justice wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot vertolkt niemand minder dan Diana Prince/Wonder Woman.

De prent vliegt bij ons op 23 maart, 2016 de zalen binnen.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.