Random Article


Jump Street krijgt eigen Filmuniversum met Vrouwelijke Spin-off en Men in Black Cross-over

 

0
Posted 30/04/2015 by

Sony Pictures’ Jump Street-filmuniversum wordt inderdaad sterk uitgebreid. Na de hilarische 21 Jump Streeten 22 Jump Streetfilms gebaseerd op de klassieke politieserie, zal er nu – net zoals bij Ghostbusters – een spin-off komen met een volledige vrouwelijke hoofdcast. Ook lijkt de vermeende cross-over met de Men in Black-reeks er inderdaad aan te komen!

Het script van de vrouwelijke spin-off zou geschreven worden door Lucia Aniello en Paul Down (Broad City). De cross-over zal vermoedelijk de populaire personages Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) naar de geheime Men in Black-organisatie sturen. Deze aangekondigde film wordt geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller, en zal wellicht opnieuw de draak steken met Hollywoods hedendaagse crossover- en rebootpraktijken. De hilarische Jump Street-politiefilms naast de klassieke sci-fi comicbookverfilmingen met Will Smith en Tommy Lee Jones? Yes, please!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.