Random Article


Gerucht: The Joker in Batman V Superman flashbackscène?

 


0
Posted 29/04/2015 by

Batman-V-Superman-Movie-Robin-Killed

Dat Warner Bros., DC Entertainment en regisseur Zack Snyder (300, Watchmen) voor een ervaren en doorwinterde Batman/Bruce Wayne kozen, werd al snel duidelijk uit de trailer en het promotiemateriaal voor Batman V Superman: Dawn of Justice. Hierdoor staken de geruchten van het mogelijke bestaan van een Robin-personage natuurlijk snel de kop op. Nieuwswebsite LatinoReview gaat anderzijds nog een stap verder en stelt dat een flashbackscène uit Batman V Superman: Dawn of Justice de iconische A Death in the Family-verhaallijn uit 1988 zal adapteren. Naast de korte filmadaptatie van een van de schokkendste Batman-plotlijnen en wellicht zijn grootste falen, houdt deze scène dan ook de eerste verschijning van Jared Leto als The Joker in.

Voor de welbekende comic schakelde DC Comics een telefooncampagne in. Fans kregen de keuze om de relatief onpopulaire tweede Robin – Jason Todd – te laten sterven of toch te sparen. Een kleine meerderheid verkoos de eerste optie. Het fatale lot van de tweede Robin werd zo bezegeld. Todd werd door The Joker met een koevoet halfdood geslagen en kwam om in een ontploffing. Later zou Jason Todd nog terugkeren als de Red Hood, een gewelddadige en gestoorde vigilante, om zo wraak te nemen op zijn voormalige mentor.

Joker_Crowbar

Dat er een gesneuvelde Robin in Batman V Superman: Dawn of Justice zou zitten, viel al eerder af te leiden. In de Batcave zou er naar verluidt een Robin-pak te zien zijn en als we eerdere gelekte setfoto’s mogen geloven zou het zelfs weleens kunnen dat niet Jason Todd, maar Dick Grayson, de allereerste Robin die uiteindelijk Nightwing (en zelfs even Batman) werd, het slachtoffer van The Joker wordt.

 Batman V. Superman: Dawn of Justice wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (300, Watchmen). Warner Bros.’ langverwachte blockbuster breidt het DC Comics-filmuniversum verder uit en vormt daarbij een prequel op Justice League Part 1. De film vliegt bij ons op 23 maart 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.