Random Article


Officieel: Eerste Kijk op Jared Leto als The Joker in DC’s Suicide Squad

 


2
Posted 25/04/2015 by

Regisseur David Ayer (Fury, End of Watch) heeft zonet de langverwachte eerste foto van acteur Jared Leto als Batman‘s aartsvijand The Joker vrijgegeven. Speciaal voor de 75ste verjaardag van het personage, dewelke voor het eerst verscheen in DC’s Batman #1 (1940). Na enkele wazige foto’s vanop de set van de Suicide Squad-film, waarin Leto’s Joker zijn filmdebuut maakt, is dit onze eerste, officiële kijk op de nieuwe Clown Prince of Crime. Uit de foto blijkt dat Suicide Squad ons wellicht de meest gestoorde en maniakale filmversie van Mr. J. tot hiertoe zal geven. Een ideale tegenpool voor Ben Afflecks stoïcijnse Batman?

Jared Leto The Joker Suicide Squad

DC’s Suicide Squad wordt geregisseerd door David Ayer en toont naast Jared Leto als The Joker een waslijst aan indrukwekkende acteurs. Onder andere Joel Kinnaman (Rick Flag), Will Smith (Deadshot), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Karen Fukuhara (Plastique), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress) en Viola Davis (Amanda Waller) zullen in de langverwachte blockbuster spelen.

Suicide Squad behoort tot het DC Comics-filmuniversum van Warner Bros. en knalt in augustus 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


2 Comments


 1. avatar
   
  Waldojeffers

  Zo dan… Hebben we ineens een nieuw ontstaansverhaal voor deze Joker. Hij is duidelijk in een vat vol Marilyn Manson-cd’s gevallen. En dat blijkt ook erg schadelijk te zijn… Duidelijk een kwestie van wie meer gestoord is: het personage of diegene die deze look heeft bedacht. (en ja, Marilyn Manson, jouw look is ook gestoord)
 2. avatar
   
  de baard van alan moore

  Kweetniet. Vind het wel een boeiende nieuwe look.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.