Random Article


Bebop en Rocksteady officieel bevestigd voor Teenage Mutant Ninja Turtles 2

 

0
Posted 22/04/2015 by

Jawel, fan-favorite schurken Bebop en Rocksteady zullen in Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half-Shell eindelijk hun liveaction debuut krijgen. Op geheel lucratieve wijze werden de twee aanvankelijk dwaze personages in de jaren 80 TMNT-animatieserie geïntroduceerd om zo meer actiefiguren te kunnen produceren. Ooit waren beiden menselijke gangsters, maar werden ze door hun leider Shredder gemuteerd tot de zwijnachtige Bebop en neushoornachtige Rocksteady.

Eerder kondigde Paramount al aan dat dat andere fan-favorite personage Casey Jones, ook in de film zal opduiken en vertolkt wordt door Arrow-ster Stephen Amell. Het vervolg op Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) wordt opnieuw geproduceerd door Michael Bay en zal grotendeels dezelfde cast bevatten, waaronder Megan Fox als April O’ Neil en Will Arnett als Vernon Fenwick.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half-Shell verschijnt in juni 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.