Random Article


Opnames voor live-action Ghost in the Shell met Scarlett Johansson starten begin 2016

 

0
Posted 21/04/2015 by

Ghost In The Shell, de live-action blockbuster van Dreamworks gebaseerd op de gelijknamige sci-fi mangareeks van Masamune Shirow, wordt vanaf januari-februari 2016 ingeblikt. Eerder raakte al bekend dat Scarlett Johansson (Lucy, Avengers: Age of Ultron) de hoofdrol wist te strikken en dat Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) in de regisseursstoel kruipt. De film zal wellicht sterke gelijkenissen vertonen met de succesvolle Ghost in the Shell-animefilm uit 1995.

Ghost in the Shell speelt zich af in het midden van de 21ste eeuw en gaat over de Japanse anti-cyberterreurorganisatie Public Security Section 9. Vermoedelijk speelt Johansson dan Motoko Kusanagi, de cybernetisch versterkte veldleidster van de organisatie. Het is uiteraard ook mogelijk dat de Japanse namen en setting veranderd worden omgezet naar een Amerikaanse variant.

De live-actionadaptatie Ghost in the Shell verschijnt wellicht in april 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.