Random Article


Oorsprongsverhaal van The Joker komt eraan in Gotham Seizoen 2

 

0
Posted 21/04/2015 by

Het tweede seizoen van Gotham op Fox zal opnieuw heel wat gekende DC Comics-villains introduceren. Eerder werden Mr. Freeze, Clayface en Mad Hatter aangekondigd en nu bevestigde showrunner Bruno Heller dat het oorsprongsverhaal van The Joker eraan zit te komen… Doorheen het eerste seizoen van de Batman-prequelreeks werden al kleine hints gegeven naar personages die zouden kunnen uitgroeien tot de beruchte aartsvijand van de Dark Knight. Een van de belangrijkste theorieën wijst in de richting van de jonge Jerome, die aan het einde van het seizoen werd geïntroduceerd. Hoe degelijk Gotham de vele, mysterieuze oorsprongsverhalen van de Crown Prince of Crime uit de comics zal vertellen, is nog maar de vraag. De ‘echte’ oorsprong van The Joker is tot hiertoe nog steeds niet bekend en wordt in de comics door het personage zelf maar al te vaak opnieuw verzonnen. Zijn tv-oorsprongsverhaal zou in het begin van het tweede seizoen van Gotham starten en ten einde lopen in de laatste afleveringen…

Het tweede seizoen van Gotham gaat van start in de herfst van 2015.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.