Random Article


Is dit Marvel’s nieuwe Avengers team na Age of Ultron? (Mogelijk Lichte Spoilers)

 


1
Posted 20/04/2015 by

Opgelet, dit artikel zou weleens lichte spoilers voor Avengers: Age of Ultron kunnen bevatten.

Verscheidene online bronnen en eerdere uitspraken lijken te suggereren dat na Marvel’s Avengers: Age of Ultron Earth’s Mightiest Heroes hun line-up zullen veranderen. Dat is niets nieuws, ze doen dit immers al jaren in de comics (sinds het klassieke Avengers #16 uit 1965, om precies te zijn). Door de (her)introductie van onder andere Scarlet Witch, Quicksilver, Vision, Falcon en War Machine in de Avengers-sequel lijkt de suggestie van een nieuw team zeker en vast niet vergezocht.

Avengers Issue 16

Na de gebeurtenissen van Age of Ultron, bestaat het nieuwe Avengers-filmteam naar verluidt uit:

 • Captain America (Chris Evans), leider
 • Black Widow (Scarlett Johansson), mede-leidster
 • The Falcon (Anthony Mackie), Captain America’s partner
 • War Machine (Don Cheadle), Iron Man’s beste vriend
 • Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), dewelke de Avengers vervoegt tijdens Age of Ultron
 • Vision (Paul Bettany), dewelke ook de Avengers vervoegt tijdens Age of Ultron

capwidowfalconwar-machine

                                      visionScarletWitchmovie

Een nieuw team voor een nieuwe fase bij Marvel Studios? Het lijkt zeker en vast niet onaannemelijk. Of dit de Avengers zullen zijn zoals we ze in Avengers: Infinity War Part I (2018) zullen tegenkomen is nog maar de vraag. Volgend jaar is er immers al Captain America: Civil War, waarin de Marvel-superhelden in twee kampen gesplitst zullen worden, Iron Man en Hawkeye al terugkeren en andere grote rollen zijn weggelegd voor o.a. Black Panther, Winter Soldier en, wie weet, Ant-Man. In het Avengers: Infinity War-tweeluik zien we hoogstwaarschijnlijk het team nog verder uitbreiden met zowel oude als nieuwe helden.

Deze nieuwe line-up doet alvast denken aan de eerste incarnatie van de Secret Avengers uit de comics, met minstens vier leden die dichte banden hebben tot S.H.I.E.L.D. en het Amerikaanse leger. De inclusie van Vision en Scarlet Witch opent dan weer mogelijkheden voor een filmversie van hun liefdesverhaal uit de comics…

Bekijk hier onze Avengers: Age of Ultron-microsite met niet te missen wedstrijden en informatie rond de film die op 22 april de Belgische bioscoopzalen binnen knalt. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


 1. avatar
   
  zotterob

  Lijkt mij waarschijnlijker moesten ze zich opsplitsen omwille van een menings verschil tusse cap en iron man. Tzou mij ni verbazen moest war machine dan wa spionere vo cap. Tlijkt mij dan wel raar da quiksilver en scarletwitch gescheiden zijn

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.