Random Article


Hasbro bevestigt Transformers 5 in 2017 en plannen voor heus Cinematic Universe

 

0
Posted 20/04/2015 by

De geruchten waren er al langer, maar op een recente aandeelhoudersvergadering van speelgoedgigant Hasbro werd het bevestigd. Transformers 5 komt eraan in 2017. Ook bevestigde CEO Brian Goldner dat er plannen zijn om een heus cinematisch universum rondom de Robots in Disguise uit te bouwen. Dat betekent dus mogelijke spin-offs en solofilms die de oorlog tussen de Autobots en Decepticons op het grote scherm verder uitbreiden. Een team schrijvers zal samengebracht worden onder Akiva Goldsman, dewelke als scenarist/producer/regisseur zulke uiteenlopende projecten als o.a. Batman & Robin, I, Robot en A Beatiful Mind op zijn palmares heeft staan.

De vorige Transformers live-action film, Age of Extinction, werd de grootste blockbuster van 2014. Dat Hasbro de inmiddels 31 jaar oude toy-, comic-, animatie-, videogame- en filmfranchise verder wil uitbreiden komt dus als een no-brainer. Hoofdacteur Mark Wahlberg liet al meermaals vallen dat hij wil terugkeren. Of regisseur Michael Bay echter ook terugkeert, dat is nog een ander paar mouwen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.