Random Article


Eerste, volledige kijk op een Stormtrooper uit Star Wars: The Force Awakens

 

0
Posted 16/04/2015 by

Vanavond gaat de grote Star Wars Celebration-beurs te Anaheim, Californië van start. Hét onderwerp dit jaar is natuurlijk het panel rond Star Wars Episode VII: The Force Awakens, de start van de nieuwe filmtrilogie in het Star Warsuniversum. De gelekte programmagids geeft ons alvast wat informatie met deze afbeelding van de gemoderniseerde Stormtrooper. Eerder zagen we een korte scène met de militaire troepen van het kwaadaardige Empire in de eerste trailer voor de film.

Voor de mensen die ter plaatse aan het aanschuiven zijn, had regisseur van het nieuwe sci-fi epos en good guy J.J. Abrams (Star Trek: Into Darkness) bovendien een leuke verrassing voorbereid: gratis pizza! Star Wars Celebration lijkt alvast een smakelijke conventie te worden. Voor wie een tocht naar de Verenigde Staten minder ziet zitten, is er ook nog de gratis livestream die online te bekijken valt.

Star Wars Episode VII: The Force Awakens bereikt later dit jaar, op 16 december 2015, ons melkwegstelsel.

Stormtrooper

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.