Random Article


Nieuwe Trailer voor Marvel’s Ant-Man

 


0
Posted 13/04/2015 by

Marvel en Disney hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Ant-Man, de solofilm rond de krimpende Avenger geregisseerd door Peyton Reed. Deze trailer zal uiteraard ook te zien zijn wanneer volgende week Avengers: Age of Ultron de zalen binnen knalt.

Paul Rudd kruipt in de huid van Scott Lang, een oplichter die zijn mentor – gevierd wetenschapper Hank Pym (Michael Douglas) – en diens geheime Ant-Man-technologie dient te beschermen tegen verschillende dreigingen. Samen moeten ze een gevaarlijke kraak plannen die de wereld kan redden. Verdere rollen zijn er voor Corey Stoll als villain Darren Cross/Yellowjacket en Evangeline Lilly als Hope Pym/Van Dyne, de dochter van de eerste Ant-Man en de Wasp.

Uitvinder, wetenschapper, superheld, Avengers mede-oprichter en schepper van Ultron Henry “Hank” Pym verscheen voor het eerst in Tales to Astonish #27 (1962) en werd Ant-Man in Tales to Astonish #35 (1962). De film neemt wat vrijheden met het oorspronkelijke materiaal uit de comics, maar zal voornamelijk geïnspireerd worden door de “To Steal and Ant-Man!“-verhaallijn uit 1979 waarin Scott Lang zijn debuut maakte als de tweede Ant-Man.

yellowjacket-130778

Ant-Man volgt op Avengers: Age of Ultron, sluit Phase Two van het Marvel-filmuniversum af en zal op 22 juli 2015 de zalen binnensluipen. Alles over Ant-Man lees je hier en de eerste trailer kan je hier bekijken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.