Random Article


Hulk in Space? – Mark Ruffalo bevestigt nieuwe gesprekken over Planet Hulk adaptatie

 

1
Posted 13/04/2015 by

In een interview ter promotie van Marvel’s nieuwste blockbuster Avengers: Age of Ultron lijkt acteur Mark Ruffalo, die de dubbelrol van Bruce Banner/Hulk vertolkt, de ‘Hulk in space’-geruchten opnieuw te bevestigen. Hij vertelde dat er inderdaad gesproken wordt over dat Hulk de ruimte in zal gaan en dat ook een verfilming van de populaire Planet Hulkverhaallijn opnieuw op tafel ligt. In deze moderne klassieker uit de comics wordt de Hulk de ruimte ingeschoten door enkele gekende superhelden, waaronder Iron Man, en crasht hij op een verre planeet. Hij wordt hier een gladiator die zich tegen een koning verzet. De verhaallijn werd in 2010 al geadapteerd in een Marvel-animatiefilm.

Een tweede mogelijke richting die Marvel Studios in kan slaan indien de groene gigant de ruimte intrekt, houdt een ontmoeting in met de Guardians of the Galaxy. Na Age of Ultron weten we waarschijnlijk meer…

Bekijk hier onze Avengers: Age of Ultron-microsite met niet te missen wedstrijden en informatie rond de film die op 22 april de Belgische bioscoopzalen binnen knalt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Kraid

    Hopelijk wordt dit realiteit, een nieuwe Hulk film zou echt awesome zijn! En een ontmoeting met gotg? Groot en Hulk zoude dikke vriendjes zijn, of misschien elkaar haten, either way zou het grappig zijn =P

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.