Random Article


Officieel: Eerste kijk op Yellowjacket in Marvel’s Ant-Man

 


0
Posted 10/04/2015 by

Marvel en Disney zonden een eerste, officiële kijk op Yellowjacket, de villain in de opkomende superheldenfilm Ant-Man, de wereld in. Deze moderne interpretatie van het personage wordt Darren Cross, vertolkt door Corey Stoll. Cross, CEO van Cross Tech, zal fungeren als vijand van de krimpende Avenger in de solofilm die het einde inluidt van Phase 2 van het Marvel-filmuniversum. Terwijl de filmversie van Ant-Man sneller en sterker wordt naarmate hij krimpt, heeft hij geen wapens. Het pak van Yellowjacket wordt dan weer voorzien van allerlei snufjes zoals plasmakanonnen.

Yellowjacket

Darren Cross verscheen voor het eerst in het “To Steal an Ant-Man!“-verhaal in Marvel Premiere #47 als CEO van Cross Tech die leed aan een zeldzame hartaandoening. In zijn zoektocht naar een geneesmiddel, maakte hij een speciale pacemaker die hem ook bovenmenselijke krachten zou schenken. Het verhaal uit Marvel Premiere #47-48 vormt nog steeds de grootste basis voor de film, maar wordt uiteraard niet letterlijk gevolgd. Dat Cross als Yellowjacket de villain wordt in Ant-Man, is erg opmerkelijk aangezien dit eigenlijk oorspronkelijk één van de vele alter ego’s was van Hank Pym – de oorspronkelijke Ant-Man. Hier is Yellowjacket dus geen mentaal instabiele reïncarnatie van Pym, maar wel een volwaardige villain voor Scott Lang (Paul Rudd), Pym’s opvolger als Ant-Man. Naast Rudd en Stoll zullen ook Michael Douglas als Hank Pym, Evangeline Lilly als Hope Pym en Hayley Atwell als Peggy Carter in Ant-Man te zien zijn.

Ant-Man wordt geregisseerd door Peyton Reed (Yes Man, The Break-Up) en verschijnt op 22 juli 2015.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.