Random Article


Marvel First Looks: Daredevil Red Suit (Netflix), The Thing (Fantastic Four), Angel (X-Men: Apocalypse) en Vision (Avengers: Age of Ultron)

 


0
Posted 09/04/2015 by

Een hele hoop first looks en officiële reveals voor Marvel-films en tv-series komen vandaag op ons af. We zetten ze even op een rijtje!

THE THING (FANTASTIC FOUR)

Na een eerste onduidelijke banner voor de nieuwe Fantastic Four, heeft 20th Century Fox nu een officiële foto met Jamie Bell als The Thing/Ben Grimm vrijgegeven. Josh Trank ‘hard-sci-fi’ adaptatie van Marvel’s eerste familie belooft alvast een nieuwe weg in te slaan alsook een erg geslaagde Thing op het witte doek te toveren. Bovendien werden nog twee nieuwe afbeeldingen uit de Fantastic Four-reboot verspreid.

Fantastic Four knalt op 26 juli de Belgische bioscoopzalen binnen.

thing

Fantastic Four Trank 1

Fantastic Four Trank 2

Fantastic Four Trank Thing 3

DAREDEVIL (NETFLIX)

ddredcostume

We weten al even dat Charlie Cox gedurende een groot deel van de Daredevil tv-reeks op Netflix in een zwart ninjakostuum zal rondlopen, maar Marvel heeft nu eindelijk de officiële eerste kijk vrijgegeven op het iconische rode pak van de man zonder vrees. Het kostuum is in de Netflix-serie een mix tussen het klassieke pak uit de comics, de jaren 90 gepantserde look en de black-ops outfit uit Secret War (2004). Zoveel kostuums heeft Daredevil nu ook weer niet, dus het levert een mooie mix van verschillende periodes op.

Marvel’s Daredevil valt vanaf morgen integraal te bekijken op Netflix. Lees onze review hier.

ANGEL (X-MEN: APOCALYPSE)

Ben Hardy is, zoals verwacht, de vliegende mutant en originele X-Man Warren Worthington III, beter gekend als Angel, in X-Men: Apocalypse. Deze concept art voor zijn mechanische vleugels en impliceren dat Warren, net zoals in de comics, na het verlies van zijn natuurlijke, vederen vleugels door Apocalypse zal omgevormd worden tot zijn Horseman of Death: Archangel.

X-Men: Apocalypse knalt in mei 2016 de zalen binnen.

angelapocalypse

VISION (AVENGERS: AGE OF ULTRON)

Hij heeft er even op moeten wachten, maar Paul Bettany heeft eindelijk zijn eigen karakterposter gekregen als de Vision in Avengers: Age of Ultron.

Bekijk hier onze Avengers: Age of Ultron-microsite met niet te missen wedstrijden en informatie rond de film die op 22 april de Belgische bioscoopzalen binnen knalt. Alles over de Vision lees je hier.

marvelvision

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.