Random Article


H.I.V.E. wordt antagonist in Arrow Seizoen 4

 

0
Posted 08/04/2015 by

Acteur David Ramsey, dewelke John Diggle in Arrow op The CW vertolkt, heeft zonet enkele eerdere geruchten rond Damian Wayne in het vierde seizoen van de reeks, de kop ingedrukt. Hij bevestigde dat de geheime organisatie H.I.V.E., dat eerder al in het tweede seizoen van de serie werd vernoemd, een grote rol zou spelen. Net zoals Diggle’s verhaallijn ook op de voorgrond zou geplaatst worden.

Zo worden de eerdere uitspraken over de mysterieuze Damian Dark wat concreter alsook diens connecties met H.I.V.E. (Hierarchy of International Vengeance and Extermination). De nodige verandering in de status quo voor onder andere John Diggle zou weleens datgene kunnen zijn dat de serie nodig heeft na het voorlopig te drukke, maar trage derde seizoen van de reeks rond DC‘s Emerald Archer…

De seizoensfinale van Arrow’s derde seizoen verschijnt op 13 mei op The CW en zal wellicht de antagonist voor het vierde seizoen introduceren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.