Random Article


Gerucht: Tom Welling als Smallville’s Superman in The Flash Seizoen 2?

 

0
Posted 07/04/2015 by

UPDATE: Inmiddels is het bevestigd dat het gerucht niet meer dan dat is, een gerucht. Spijtig.

The Flashen Arrowshowrunner Greg Berlanti zou onlangs dé spoiler van het komende televisieseizoen hebben laten vallen: Tom Welling herneemt zijn rol als Superman in het tweede seizoen van The Flash. Althans, toch volgens een gerucht van Comic Central City. Welling portretteerde de jonge man van staal al eerder in de langdurige en populaire Smallville-televisieserie die nadien in comicbookvorm werd verdergezet. Ten gevolge van de nabije seizoensfinale van The Flash zou de tijdlijn aangepast worden en op die manier Superman wel geïntroduceerd kunnen worden. In het vierde seizoen van Smallville ontmoette Clark Kent/ Superman (Tom Welling) al een andere speedster Impulse/Bart Allen, in de DC-comics de verre kleinzoon van Barry Allen/The Flash vertolkt door Kyle Gallner.

We nemen het gerucht met een stevige korrel zout, maar hopelijk volgt er nu echt een race tussen de man van staal en de echte snelste man ter wereld…

De seizoensfinale van het eerste seizoen van The Flash is op 20 mei  te zien op The CW en zal dus misschien Superman herintroduceren op het kleine scherm.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.