Random Article


Geen Post-Credits Scène voor Marvel’s Avengers: Age of Ultron

 

0
Posted 07/04/2015 by

Elke Marvel-filmfan blijft zitten tot na de credits, dat weet ondertussen iedereen. Toch zal, ondanks deze traditie van Marvel Studios, de opkomende Avengers: Age of Ultron geen post-credits scène bevatten. Regisseur Joss Whedon (The Avengers, Firefly) bekent geen idee te hebben gevonden om de iconische shoarma-scène uit de eerste Avengers-film te overtreffen. Een jammerlijk gemiste kans, lijkt ons.

Let wel, een mid-credits scène (of scènes) tijdens de aftiteling zal wel degelijk aanwezig zijn. Deze gaat wellicht de volgende films uit Marvel’s Phase 3 introduceren. Avengers: Age of Ultron is daarmee, samen met Iron Man 3, de enige film uit Marvel’s Phase 2 die dus maar één extra scène bevat.

 Bekijk hier onze Avengers: Age of Ultron-microsite met niet te missen wedstrijden en informatie rond de film die op 22 april de Belgische bioscoopzalen binnen knalt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.