Random Article


Wordt Disney’s Tron 3 ‘Tron: Ascension’?

 


0
Posted 31/03/2015 by

Tron3

Het vervolg op de baanbrekende Disney-film Tron (1982) en diens sequel Tron: Legacy (2010) heeft waarschijnlijk een naam gekregen. Tron: Ascension zet het verhaal van Kevin Flynn (Jeff Bridges), die in de digitale wereld terechtkomt en daar moet strijden voor zijn vrijheid, en zijn zoon Sam (Garrett Hedlund) die 20 jaar later zijn vader probeerde te redden, verder.

Hoewel de originele Tron zeker succes boekte en een cultklassieker werd, was het late vervolg Legacy niet het kassucces waar Disney op hoopte. Vermoedelijk keren zowel Garrett Hedlund, die momenteel de rol van Hook vertolkt in Pan, als regisseur Joseph Kosinski terug voor deze nieuwe poging op een succesvolle franchise. Of Jeff ‘The Dude’ Bridges opnieuw te zien zal zijn, al dan niet in een jongere CGI-vorm zoals in Legacy, is nog onbekend.

Disney’s Tron: Ascension komt er wellicht in de zomer van 2016 aan.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.