Random Article


The Rock als Bambi nieuwe Disney Film (SNL-sketch)

 


0
Posted 30/03/2015 by

Niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson passeerde dit weekend op de set van Saturday Night Live. Eén van zijn sketches is de trailer voor een nieuwe Disney-film, een sequel op Bambi. Hij wordt vergezeld door zijn Fast & Furious 7 co-sterren Vin Diesel als Thumper het konijn, Tyrese Gibson als Flower het stinkdier en Michelle Rodriguez als Faline, ‘the girl Bambi‘. De stortvloed aan sequels, prequel en consorten in ogenschouw nemende, is er ongetwijfeld ergens een Hollywoodbaas die dit filmpje op ideeën zal brengen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.