Random Article


The Walking Dead Spin-off heet officieel “Fear The Walking Dead”

 

1
Posted 28/03/2015 by

De spin-off rond Robert Kirkmans eetgrage zombies van The Walking Dead krijgt de officiële titel Fear The Walking Dead. Hoewel de serie zich in Los Angeles afspeelt met een geheel nieuwe cast, wordt de link met de moederserie overduidelijk aangehaald. De serie zal zich afspelen tijdens de eerste dagen van de zombie-apocalyps en een geheel nieuwe groep overlevenden zien omgaan met de globale epidemie. Fear The Walking Dead werd meteen voor twee seizoenen opgenomen bij televisiezender AMC. De cast bestaat uit o.a. Cliff Curtis (Sunshine), Kim Dickens (Sons Of Anarchy, Gone Girl) Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) en Alycia Debnam Carey (McLeod’s Daughters) en de pilootaflevering wordt geschreven door schepper Kirkman en showrunner Dave Erickson.

Het eerste seizoen van Fear The Walking Dead zal zes afleveringen tellen en deze zomer van start gaan. Een tweede seizoen staat gepland voor 2016. Zondag loopt het vijfde seizoen van The Walking Dead ten einde met een spectaculaire 90-minuten tellende finale.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    zotterob

    Originele naam vo de serie.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.