Random Article


Eerste Trailer voor Jake Gyllenhaal’s boksdrama Southpaw

 


0
Posted 28/03/2015 by

De laatste jaren maakt Jake Gyllenhaal steeds weer indruk met zijn acteerprestaties en rollenkeuzes. End of Watch, Prisoners, Nightcrawler,… telkens topfilms die minstens ten dele op zijn schouders rustten. Die schouders zien er in Southpaw extra breed uit. Gyllenhaal kwam namelijk heel wat spierkilo’s bij voor zijn rol als bokser Billy Hope. Het is een personage dat hem, aan de eerste trailer te zien, niet alleen lichamelijk, maar ook als acteur tot het uiterste drijft.

Billy Hope is een lichtgewicht bokser op de top van zijn kunnen. Zijn streven naar meer succes, roem en geld, brengt echter een zware tol met zich mee voor zichzelf en zijn gezin. Wanneer het noodlot toeslaat moet hij zich een weg terug knokken, in de ring, maar vooral ook ernaast.

Met films over boksers met ferme problemen naast de ring kan je ondertussen wel al een straat plaveien. Toch lijkt Gyllenhaal best indrukwekkend in de trailer. Met Rachel McAdams (Sherlock Holmes), Naomie Harris (Skyfall), Tyrese Gibson (Furious 7), Forest Whitaker (The Last King of Scotland) en euh… 50 Cent… heeft regisseur Antoine Fuqua (Training Day, Shooter) bovendien best een mooie cast te pakken. De hoofdrol was oorspronkelijk bedoeld voor Eminem, maar door omstandigheden beperkte hij zich uiteindelijk tot de muziek in de film.

De verschijningsdatum in België is nog niet gekend, maar eind juli of begin augustus knokt deze film zich een weg naar jouw cinema.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.