Random Article


Arnold Schwarzenegger in Nieuwe Motion Poster voor Terminator: Genisys

 


0
Posted 25/03/2015 by

Arnold Schwarzenegger veroudert niet, hij wordt gewoon meer metal met de jaren.Een nieuwe motion poster werd vrijgegeven voor Terminator: Genisys, de reboot van de Terminator-filmfranchise waarin Arnold Schwarzenegger terugkeert naar één van zijn bekendste rollen als de Skynet-cyborg T-800. De eerste volledige trailer vind je hier.

Terminator: Genisys is de start van een nieuwe trilogie en wordt geregisseerd door Alan Taylor (Game of Thrones, Thor: The Dark World). De film vertelt het verhaal van de eerste film van James Cameron uit 1984, maar brengt door middel van veelvuldig tijdreizen enkele stevige kronkels aan de oorspronkelijke versie. Terminator: Genisys komt op 1 juli 2015 grondig onze tijdlijn verstoren…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.