Random Article


Eerste Beelden voor Mission: Impossible – Rogue Nation

 


0
Posted 23/03/2015 by

Nadat de film verschoof van december naar een release in juli/augustus, kon de eerste trailer niet lang achterblijven. Gisteren verscheen dan ook de eerste tv-spot voor Mission: Impossible V. Onmiddellijk krijgen we zo ook al de volledige titel mee: Mission: Impossible – Rogue Nation. Ondertussen is ook de eerste explosieve trailer verschenen en werd de Belgische releasedatum bekend gemaakt.

Tom Cruise kruipt voor de vijfde maal in de huid van Ethan Hunt, agent in het spionage-agentschap Impossible Mission Force (IMF). Deze keer nemen hij en zijn team het op tegen The Syndicate, een verborgen organisatie op hetzelfde niveau als het IMF. De explosieve trailer toont wat we gewoon zijn van de laatste MI-films: spectaculaire stunts – na het hangen aan bergen en flatgebouwen, hangt Cruise hier aan een vliegtuig -, grappige momenten – Simon Pegg – en high-stakes actie die over de hele wereld plaats vindt.

Mission: Impossible – Rogue Nation wordt geregisseerd door Christopher McQuarrie (Jack Reacher) en ziet Tom Cruise (Top Gun), Simon Pegg (Star Trek), Jeremy Renner (The Avengers) en Rebecca Ferguson (Hercules) in de hoofdrollen. De film dondert in juli en augustus wereldwijd de zalen binnen. De officiële releasedatum in België is 5 augustus. Als afsluiter geven we ook nog de eerste poster van de film mee.

Mission-Impossible-Rogue-Nation-poster

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.