Random Article


The Big Bang Theory’s Jim “Sheldon” Parsons ziet rol als The Riddler wel zitten

 

1
Posted 19/03/2015 by

The Riddler blijft één van de meest quirky villains uit de stal van DC Comics. Edward Nygma verscheen voor het eerst in Detective Comics #140 (1948) en is één van de bekendste en geniaalste vijanden van Batman, dewelke zijn dwang om steeds de waarheid te spreken vertaalt in ingenieuze misdaden aangekondigd/opgebiecht door raadseltjes. In live-action werd hij al vertolkt door Frank Gorshin in de Batman ’66 tv-reeks en door Jim Carrey in Batman Forever (1995). Momenteel speelt Cory Michael Smith een vroege versie van The Riddler in de tv-show Gotham.

De figuur wist echter al heel wat kleurrijke acteurs aan zich te binden, zo waren er al geruchten van Neil Patrick Harris en Johnny Depp. Daar komt nu nog een naam bij: Jim Parsons, bekend van zijn rol als Sheldon Cooper in de sitcom The Big Bang Theory. Hij liet in een recent interview met MTV rond de nieuwe animatiefilm Home weten dat hij graag eens in een superheldenfilm zou meedoen en zichzelf wel als The Riddler ziet in een mogelijke nieuwe Batman-prent. Makes sense to us!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    CriminalCore28

    Hah, dit leek zo dom op het eerste gezicht… maar hoe meer ik er over nadenk, zie ik het best wel zitten!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.