Random Article


Eerste Trailer voor Videogamekomedie Pixels

 


0
Posted 18/03/2015 by

Pixels, de nieuwe film van Chris Columbus (Mrs. Doubtfire, Gremlins), is een 3D sci-fi videogamekomedie gebaseerd op de gelijknamige kortfilm van Patrick Jean uit 2010. De hoofdrollen zijn voor o.a. Adam Sandler, Peter Dinklage, Brian Cox, Kevin James en Michelle Monaghan. Hierboven kan je de eerste trailer bekijken.

Wanneer buitenaardse wezens per ongeluk klassieke 8-bit videogames aanzien als een oorlogsverklaring, starten ze een invasie van de aarde met gigantische videogamepersonages zoals Pac-Man als wapens. Enkele old-school gamers worden ingelijfd om de planeet te redden…

Pixels valt op 19 augustus de bioscoopzalen binnen.

pixels-poster-pac-man

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.