Random Article


Alexandre Desplat componeert Star Wars Rogue One

 

0
Posted 17/03/2015 by

Alexandre DesplatAlexandre Desplat maakte onlangs in een radio-interview bekend dat hij de muziek zal componeren voor de eerste stand-alone Star Wars-film Rogue One. De zeer populaire componist kreeg onlangs een extra boost door het winnen van de Oscar voor de muziek in The Grand Budapest Hotel.

Wie aan Star Wars-muziek denkt, denkt natuurlijk aan John Williams. Vijf films vlak na elkaar is zelfs voor de man die al meer dan honderd films en series van muziek voorzag, te veel. Hij zal zich dus enkel concentreren op de films van de derde trilogie. Van Williams naar Desplat is niet zo’n grote stap. De Franse componist verving Williams al eens voor het maken van de muziek van Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 en Part 2 en is een groot fan van Williams. Hij is ook geen onbekende voor regisseur Gareth Edwards. De twee werkten reeds samen aan Godzilla.

Star Wars: Rogue One verschijnt op 16 december 2016 en heeft Felicity Jones in een hoofdrol. Star Wars Episode VII: The Force Awakens verschijnt dan weer op 18 december 2015.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.