Random Article


Jack Huston is de nieuwe The Crow

 

0
Posted 15/03/2015 by

Vers van de pers. Comicbookartiest James O’Barr, schepper van The Crow, heeft bevestigd dat Jack Huston (Boardwalk Empire) de hoofdrol van Eric Draven zal spelen in de remake van de cultklassieker uit 1994. Huston vervangt hiermee Luke Evans (Dracula Untold, The Hobbit), die de productie eerder dit jaar verliet.

Zanger Nick Cave en Cliff Dorffman (The Warrior, Entourage) schreven het script voor de nieuwe The Crow. De basis van het verhaal is natuurlijk vrij gelijklopend met de comic van James O’Barr uit 1989 en de eerste film. Een kraai brengt Eric Draven weer tot leven, een jaar nadat hij en zijn verloofde brutaal werden vermoord. O’Barr liet nog wel weten dat de nieuwe film nog dichter bij het verhaal van de oorspronkelijke comic zal blijven dan de eerste prent uit 1994.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.