Random Article


Chris Pine wederom gelinkt aan de rol van Green Lantern

 

0
Posted 11/03/2015 by

Terwijl Tyrese Gibson zijn campagne verder zet om John Stewart, de tweede Green Lantern van de aarde, te vertolken, wordt Chris Pine opnieuw gelinkt aan Hal Jordan, de eerste aardbewoner die in het intergalactische Green Lantern Corps geïntroduceerd werd. Pine, bekend voor zijn rol als Captain Kirk in de nieuwe Star Trek-films, zou hierbij Ryan Reynolds opvolgen, dewelke Hal Jordan vertolkte in de eerste Green Lantern-film uit 2011.

Chris Pine werd al eerder gelinkt aan de rol van Hal Jordan, maar het gerucht duikt nu terug op. Het mag duidelijk zijn dat de acteur ook de fan’s choice (en ook de onze) voor de arrogante en onbevreesde testpiloot en DC-superheld mag zijn. Zijn versie van James T. Kirk in de Star Trek-films vertoont immers al enorm veel gelijkenissen met de figuur van Hal Jordan. Green Lantern is voorlopig het enige grote lid van DC’s Justice League dat nog niet gecast werd.

Een nieuwe Green Lantern-film komt er pas aan in 2020, maar de ringslinger zal al opduiken in DC’s Justice League-films (2017 en 2019) en mogelijk ook al in de opkomende Batman V Superman: Dawn of Justice (2016).

glchrispine

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.