Random Article


RoboCop-ster Joel Kinnaman is Rick Flagg in DC’s Suicide Squad

 

0
Posted 10/03/2015 by

Suicide Squad, de opkomende film rond DC‘s black-ops team supervillains, heeft eindelijk zijn veldleider Rick Flagg gevonden. Nadat Tom Hardy de productie verliet en ook Jake Gyllenhaal de rol weigerde, gaat de rol nu over naar Joel Kinnaman, bekend van de recente RoboCop-remake. Kinnaman speelt hier Rick Flagg, Jr., de tweede Flagg uit de comics. Militair, superspion en veldleider van verschillende incarnaties van de Suicide Squad.

Suicide Squad wordt geregisseerd door David Ayer (Sabotage, End of Watch), komt in augustus 2016 in de zalen en behoort tot het filmuniversum van DC Comics en Warner Bros. Kinnaman vervoegt een sterrencast bestaande uit o.a. Jared Leto als The Joker, Margot Robbie als Harley Quinn, Will Smith als Deadshot en Jai Courtney als (Captain) Boomerang.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.