Random Article


Bekijk de Eerste Aflevering van Powers Gratis Online! (NSFW)

 


0
Posted 10/03/2015 by

powerstvPowers: The Series, het politiedrama met superkrachten gebaseerd op de gelijknamige comic van Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming, gaat vanaf vandaag van start op PlayStation Network. De eerste drie afleveringen van het eerste seizoen gaan vandaag in première. Sony heeft echter al de allereerste aflevering gratis en voor niets online gezwierd. Deze kan je hierboven bekijken. Let wel, Powers de tv-serie is, net zoals de comic, R-rated en NSFW.

Powers gaat over Christian Walker (Sharlto Copley) en Deena Pilgrim (Susan Heyward), twee politiedetectives bij de dienst moordzaken in Chicago. Alleen zijn het geen normale moordzaken, maar moorden waar superkrachten aan te pas kwamen. In de wereld van Powers zijn superhelden en superschurken immers heel normaal, al gedragen ze zich niet altijd zo… De eerste aflevering werd geregisseerd door David Slade en het eerste seizoen zal tien episodes tellen. Alles over Powers, de comic, lees je in onze START TO READ.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.