Random Article


Eerste kijk op Melissa Benoist in kostuum als Supergirl

 

1
Posted 06/03/2015 by

Warner Bros. Television zond zonet de eerste foto’s van Melissa Benoist als Supergirl de wereld in. Benoist zal in de nieuwste DC Comics-superheldenserie Supergirl het titulaire personage Kara Danvers/ Kara Zor-El, nicht van Superman, vertolken. Eerder werd al aangekondigd dat de opnames voor de Supergirl-pilot volgende week officieel beginnen. Het kostuum doet sterk denken aan dat van Helen Slater uit de Supergirl-film uit 1984. Slater zal bovendien in deze pilot opduiken in een nog onbekende rol. Een moderne interpretatie van een klassieke outfit, dus. Uitermate geslaagd!

Kara Zor-El verscheen voor het eerst in DC’s Action Comics #252 (1959) en is, net zoals haar beroemde neef, één van de laatste overlevenden van de planeet Krypton. Wanneer ze op aarde neerstort ontwikkelt ze dezelfde krachten als Superman en bouwt ze haar eigen superheldencarrière uit.

SupergirlFULL

Supergirl zal deze herfst van start gaan op CBS. De titulaire heldin wordt vertolkt door Melissa Benoist. Verder zullen Calista Flockhart als Cat Grant, Mehcad Brooks als Jimmy Olsen en Laura Binanti als Alura Zor-El (Supergirl’s moeder) in DC’s nieuwste televisieserie te zien zijn. Ook  DC-veteranen Helen Slater en Dean Cain werden in nog onbekende rollen gecast.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    CrimePreacher

    Hot! Yeah, Kara!!! ;)

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.