Random Article


Villain voor Arrow Seizoen 4 bekend?

 

1
Posted 05/03/2015 by

In een recent interview met TV Line’s  Michael  Ausiello zou de volgende grote tv-villain voor DC’s Emerald Archer wel eens gelekt kunnen zijn. Het personage (onder werktitel) “Damian Dark” zou in de seizoensfinale van het huidige derde seizoen van Arrow geïntroduceerd worden en uitgroeien tot de grote antagonist voor het vierde seizoen. Wie is nu dit mysterieuze personage?

De naam ‘Damian’ doet natuurlijk enkele belletjes rinkelen, met als voornaamste kandidaat Damian Wayne, zoon van Bruce Wayne/ Batman en Talia al Ghul. De werktitel ‘Dark’ zou dan kunnen verwijzen naar zijn vader als Gotham’s Dark Knight. Damian verscheen voor het eerst in de Son of the Demon-verhaallijn in 1987, maar werd pas echt op de kaart gezet door Grant Morrison in Batman #655. Morrison maakte van hem een nieuwe, arrogante en koppige Robin. Als zoon van Talia Al Ghul en kleinzoon van Ra’s al Ghul (de antagonist in Arrow’s derde seizoen) genoot Damian een opleiding bij de League of Assassins.

damian-Wayne

Hoewel Ra’s al Ghul nu een prominente rol speelt in Arrow, lijkt de introductie van Damian weinig waarschijnlijk. Televisieseries schuwen natuurlijk niet van een beetje rommelen met iemands oorsprong, maar om Damian nu zonder een Batman te introduceren zou wellicht toch die ene stap te ver zijn.

Een wellicht waarschijnlijkere introductie zou die van Damian Darhk zijn, lid van de criminele organisatie H.I.V.E. en Teen Titans-villain. De organisatie werd eerder al in het tweede seizoen van Arrow vermeld als opdrachtgevers van de moord op John Diggle’s broer Andy. Tevens een mogelijke link met de Titans-serie op TNT die datzelfde jaar zou verschijnen?

Dahrk

Wie van de twee wordt geïntroduceerd, zullen we natuurlijk moeten afwachten. Dat de interesse rond Arrow’s vierde seizoen alvast opnieuw gewekt lijkt te zijn, is alvast wel duidelijk. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Het derde seizoen van Arrow keert op 18 maart terug naar The CW met haar zestiende aflevering ‘The Offer’. Spin-offserie The Flash verschijnt een dag eerder, op 17 maart met ‘Out of Time’, de inmiddels vijftiende aflevering.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    CrimePreacher

    Hive? Hmm, tja waarom niet

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.