Random Article


Dylan O’Brien is de nieuwe Spider-Man (Gerucht)

 

1
Posted 02/03/2015 by

UPDATE: Dylan O’Brien liet inmiddels weten dat hij de rol van Spider-Man zeker wel ziet zitten, maar dat hij nog niet gecontacteerd werd door Marvel en Sony.

Marvel Studios en Sony Pictures zouden weleens hun nieuwe Spider-Man gevonden kunnen hebben. Verschillende geruchten doen de ronde dat de auditie van de 23-jarige Dylan O’Brien (The Maze Runner, Teen Wolf) zo goed en dichtbij de gewenste toon van Marvel/Sony was, dat hij beide filmstudio’s overtuigd heeft. O’Brien zou hiermee Logan Lerman (Fury), een tweede favoriet, achter zich laten en de rol van Peter Parker overnemen van Andrew Garfield. Voorlopig blijft het nog bij geruchten (verspreid via een Reddit-gebruiker), dus neem het alvast nog met een korreltje zout.

Iron Man-acteur Robert Downey Jr. liet vorige week nog weten dat hij een grote aankondiging zal doen op 5 maart. Velen verwachten de onthulling van de nieuwe live-action Spider-Man. Wie beter om dat te doen dan Tony Stark/Iron Man? Misschien zelfs op de manier waarop het in Marvel’s Civil War-comic gebeurde? Voorlopig is het nog afwachten…

spider-man-unmasked-1

Terwijl Sony de controle over de filmrechten blijft behouden, zal Peter Parker/Spider-Man het Marvel-filmuniversum vervoegen. Vermoedelijk al in een cameo in Captain America: Civil War (2016). Een nieuwe live-action Spider-Man-solofilm komt eraan in juli 2017 en zal de beroemde webspinner opnieuw in de middelbare school voorstellen. Verdere geruchten hebben het nog over een titelverandering naar Spectacular Spider-Man om het te differentiëren van de vorige twee filmreeksen…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     

    Het zal mij benieuwen. Ik hoop dat ze in de nieuwe filmreeks in ieder geval de origin overslaan en snel in een flashback of iets dergelijks gaan behandelen. Trouwens, leuke opbouw van deze blogpost, met die scene uit Civil War erbij.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.