Random Article


Nieuwe Arrow/The Flash spin-off met Firestorm, Black Canary, Captain Cold en The Atom komt eraan

 


3
Posted 27/02/2015 by

Net zoals Arrow in haar tweede seizoen de spin-off The Flash lanceerde, werd er al naarstig verkondigd dat er plannen waren voor een nieuwe televisieserie in het DC Comics-universum van The CW. Men dacht aan een spin-off rond The Atom, de krimpende wetenschapper Ray Palmer gespeeld door Brandon Routh. Nu raakte echter bekend dat The CW een veel grootser plan heeft: een spin-off waarin zowel Firestorm, Black Canary, Captain Cold als The Atom meedoen!

spinoff

De nucleaire held met een dubbele persoonlijkheid Firestorm, vertolkt door Robbie Amell en Victor Garber, alsook Wentworth Miller als klassieke Flash-villain Captain Cold zagen we al eerder in het eerste seizoen van The Flash. Superheldin Canary, vertolkt door Caity Lotz, speelde dan weer een erg belangrijke rol in het tweede seizoen van Arrow, terwijl Brandon Routh als zakenman en superheld Ray Palmer/The Atom in het huidige, derde seizoen werd geïntroduceerd. Een opmerkelijke cast die misschien de deur naar een eigen mini-Justice League in DC’s televisie-universum opent?

Televisiemaatschappij The CW zou meteen een heel seizoen van de reeks lanceren. De productie zou in handen zijn van Marc Guggenheim (Arrow, Vixen) en het duo Kreisberg-Berlanti (Flash, Supergirl). Ook hier, net zoals bij de acteurs geen onbekende namen voor DC’s televisiewereld. Opmerkelijk is dat naast de bevestigde (anti)helden, drie bekende DCsuperhelden die nog nooit in een live-action tv-serie zijn verschenen ook prominente rollen in de serie zouden spelen. Een stevige stelling, vermits het merendeel van de grote DC-helden al weleens op tv zijn gepasseerd. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


3 Comments


 1. avatar
   
  Phil Berns

  Er blijkt een chronisch teekort aan acteurs die superhelden hunnen vertolken. Brandon Routh speelde Superman en nu ook the Atom, Ben Afleck speelde Dare Devil en nu ook Batman, Chris Evans speelde The Human Torch en nu ook Captain America. Zijn er echt geen andere geschikte acteur meer?
  • avatar
    
   Killian

   Goh, ik denk dat ‘t eerder omgekeerd is. Goede acteurs die niet al te bekend zijn en al wat ervaring hebben binnen het genre, worden dan gewoon opnieuw gevraagd. Vaak in een rol die hen een pak beter ligt, vind ik zelf.
  • avatar
    
   CriminalCore28

   Ik denk net omdat ze reeds superhelden gespeeld hebben, dat ze gegeerd zijn bij de fans. Hierdoor gebruiken de studios dezelfde acteurs om een andere rol in hetzelfde genre te spelen. De studio’s spelen hier dus gewoon op in.

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.